HR Business Partner (Antwerpen)

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende HR-Business Partner functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Waar kom je te werken?

VVM NV produceert en levert vanuit twee locaties alle klassieke cementsoorten in de Benelux en Frankrijk. Met twee cementmaalfabrieken in de haven van Antwerpen en in Rieme - Haven van Gent -, beschikken wij over uitstekende locaties die beiden geschikt zijn voor het laden en lossen van zowel binnenschepen als zeeschepen. Wereldwijde export en import van cement en grondstoffen binnen handbereik. Een belangrijk deel van de logistieke processen wordt door Cementbouw Logistics NV uitgevoerd. Beide bedrijven maken deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen.

Samen met de Manager HR van Cementbouw/VVM en een HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid van VVM NV en Cementbouw Logistics NV. Jouw standplaats is met name Antwerpen, maar één dag in de week ben je ook werkzaam op onze locatie in Rieme.

 

Hoe zien jouw werkzaamheden er uit?

Als zelfstandige HR-Business Partner ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management met betrekking tot alle voorkomende operationele HR-aangelegenheden. Dit betekent alles wat te maken heeft met instroom, doorstroom en uitstroom. Verder verleen je advies inzake functioneren en beoordelen, ontwikkeling van medewerkers en management, coördineren en bewaken van het opleidingsplan, het up tot date houden van de arbeidsreglementen en het adviseren en controleren van het ziekteverzuimbeleid. Ook beleidsvoorbereidende- en initiërende activiteiten behoren tot jouw takenpakket, alsmede het doorvoeren van (nieuwe) wettelijke HR-regelingen in overleg met de Manager HR. Verder sta je in voor de volledige uitvoering van de personeels- en loonadministratie (in samenwerking met de HR-medewerker en SD Worx) en ben je aanspreekpunt voor de werknemers inzake sociale wetgeving. Tot slot ben je verantwoordelijk voor een correcte en allerhande HR-gerelateerde ondersteunende taken.

 

Wij bieden

VVM NV en Cementbouw Logistics NV zijn gevestigd in Antwerpen en Rieme. Wij bieden jou een leuke afwisselende functie met veel zelfstandigheid, waarbij je de gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Het arbeidsvoorwaardenpakket is natuurlijk marktconform.

 

Onze ideale kandidaat

De juiste kandidaat is een hands-on HR-verantwoordelijke met een Bachelor of Master in een HR gerelateerde opleiding met enkele jaren generalistische HR-ervaring, het liefst binnen een productieomgeving. Belangrijk is dat je ervaring hebt met het opstellen van richtlijnen en adviseren inzake sociale- en arbeidswetgeving. Verder ben je een echte initiatiefnemer, die de vloer op gaat en vlot communiceert met alle medewerkers, zowel in het Nederlands als in het Frans (basis). Bovendien heb je een goede kennis van het Engels (onderdeel Iers concern). Je onderhoudt nauwe contacten met alle medewerkers alsook met diverse instanties (verzekeraars, assurantie tussenpersonen, Mensura, uitzendkantoren, advocaten, vakbonden, etc). Qua persoonlijkheid ben je iemand die stevig in je schoenen staat met de nodige assertiviteit maar een enorme service- en klantgerichte instelling. We kijken uit naar een kandidaat die zeer gericht op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een fabrieks- en kmo-omgeving. Je bent vertrouwd met diverse MS-Office automatiseringssystemen en het is echt een pre als je ervaring hebt met het programma 'Payroll' van SD Worx en het tijdsregistratiesysteem (GPS).

 

Zie jij jezelf in deze uitdagende functie?

Wij ontvangen graag jouw reactie voorzien van een CV, ter attentie van de HR Business Partner, via personeelsdienst@vvmcem.be. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 03 544 19 51.