Over VVM.

Constante kwaliteit leveren voor bouw en infra. Het belangrijkste dat wij als VVM doen. Elke dag weer. Het heeft ons tot een constante factor gemaakt in de wereld van cement en speciale bindmiddelen. VVM heeft bewezen een belangrijke speler te zijn op de bouwmarkt.

Bekijk video

Op onze expertise kunt u bouwen. We zijn voortdurend onze kennis aan het verrijken en houden deze onafgebroken tegen het licht van duurzaamheid. We werken steeds weer naar de juiste oplossingen toe.  Bijten ons vast in uitdagingen.


Laboratorium.

Trots zijn we op ons eigen ultramoderne laboratorium. We testen, onderzoeken en vinden nieuwe mogelijkheden uit, En analyseren de samenstelling van onze producten. In ons labo bepalen wij mede wat onze afnemers verder helpt. Daarvoor werken we intensief samen met technische universiteiten en onderzoeksinstanties. We blijven onze kennis verrijken. Het zorgt ervoor dat we in iedere richting en voor iedere eis wel een oplossing hebben.

Logistiek.

Onze logistiek is van essentiële waarde op ons pallet aan producten. Het op correcte wijze en on-time leveren van onze producten is een primaire activiteit. Wij verzorgen het transport van onze producten richting onze afnemers in eigen beheer.

Wij transporteren over as middels de vloot van ons zusterbedrijf Cementbouw en per schip met andere partners.

Romain Mille Algemeen directeur
Michel Witjes Financieel directeur
Els Hendriks Manager Human Resources
Frank Klaps Directeur Sales
Tom Vandenbossche Manager Operations
Frank van Oorschot Manager Transport

Historie.

VVM maakt sinds 2011 deel uit van CRH, een Ierse groep met een lange traditie in de cement- en betonindustrie en wereldwijd actief. Gegroeid vanuit de betonindustrie, is VVM zich goed bewust van de noden van de onafhankelijke betonproducenten om het meest geschikte advies te verlenen en hoogwaardige cement te leveren in een optimale prijs-kwaliteitverhouding. VVM produceert en levert alle klassieke cementsoorten op basis van klinker afkomstig van verschillende locaties.

VVM heeft 2 cementmaalfabrieken op Belgisch grondgebied. De maalfabriek in de haven van Antwerpen is in werking sinds 2002.  De fabriek in Rieme (Haven van Gent) werd gebouwd in 2006.

Beide maalfabrieken hebben een grote capaciteit en opslagfaciliteit. Ze bevinden zich op uitstekende locaties met toegang tot het waternetwerk met een diepgang van meer dan 12.5 meter (Panamax-klasse). Er kunnen dus niet enkel binnenschepen geladen en gelost worden, maar ook zeeschepen kunnen aanmeren aan de kaai. Hierdoor kunnen beide sites wereldwijd cement exporteren of grondstoffen aanvoeren.