Wel eens gedacht aan VVM als nieuwe werkgever? Je maakt bij ons deel uit van een lokaal bedrijf en bent tegelijkertijd toch onderdeel van een wereldwijd concern. Met hardwerkende collega’s die toegewijd zijn aan hun functie en het bedrijf. Een organisatie die de praktische zaken voor haar medewerkers goed op orde heeft. Een bedrijf dat aandacht schenkt aan de veiligheid, duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit van haar medewerkers.

We geloven dat iedereen iets te bieden heeft. We streven naar een team dat de rijke mix van menselijke diversiteit vertegenwoordigt. Met een bedrijfscultuur waarin iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn en een unieke bijdrage aan ons team te leveren. 

De gewoonste zaak van de wereld

Als onderdeel van CRH is VVM een deeltje van een veel grotere wereldwijde organisatie. Gericht op de bouw- en infrasector en geworteld in België en Nederland. Bij VVM pak je aan en pak je door. Het gaat bij ons om doorzetten. Volharden. We hebben ons namelijk altijd vastgebeten in de uitdagingen die erom vroegen.

Bij ons werk je mee aan de meest waanzinnige bouw- en infraprojecten van de Benelux. We leveren onze producten aan een zeer gewaardeerde en grote groep afnemers. Vanuit onze cultuur pakken we simpelweg projecten op en klaren we klussen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Bij VVM is iedereen welkom. Het maakt niet uit wie je bent, wat je achtergrond is of wat je gelooft.
Als innovatief bedrijf zijn wij technologisch hoogstaand bezig met mooie projecten.
Samen besteden wij aandacht aan veiligheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.
De praktische en adminstratieve zaken voor onze medewerkers zijn goed op orde.
We zijn een solide onderneming die deel uitmaakt van het beursgenoteerde CRH.
We focussen op continue ontwikkeling en kijken naar doorgroeimogelijkheden, als jij dat wilt.

VVM zoekt collega's.

Kom bij VVM werken. Dan werk je bij een bedrijf dat veel geeft om zijn medewerkers. Een bedrijf dat technisch hoogstaand bezig is. Een bedrijf met een wereldwijde moeder maar met een lokale cultuur.

Bij VVM is iedereen welkom. We zijn op zoek naar mensen met verschillende ideeën en dat maakt ons team beter. Dus als je iets wilt bijdragen, solliciteer dan!

Wil je je cv vrijblijvend sturen?
Stuur deze dan naar personeelsdienst@vvmcem.be

Team HR

Els Hendriks Manager Human Resources +31 23 548 14 60
Judith van Dalen HR Business Partner +32 3 540 29 41